Op woensdag 22 Augustus tussen 13:00u en 17:00u zal er onderhoud worden gepleegd aan onze BeNext Cloud. Gedurende het onderhoud kan er mogelijk niet ingelogd worden op het systeem en zijn de BeNext-webportal en de BeNext Smart Home app voorzien van een mededeling over het onderhoud. Na het onderhoud zijn alle online diensten weer volledig toegankelijk.

Essentiële onderdelen blijven op de achtergrond operationeel zoals – alle smart home regelingen en functies in de woning – energiemonitoring – de verbinding tussen cloud en gateway, het verzamelen van product data en het sturen van alarmberichten. Tijdens dit onderhoud kunnen gebruikers van de BeNext Smart Home app beperkingen ondervinden bij het ophalen van data en het op afstand bedienen van de woning.

Met de aankomende release worden er verschillende updates gedaan aan de backoffice-omgeving voor B2B-klanten. De verschillende wijzigingen zorgen voor een andere look-and-feel en maken de site makkelijker om te navigeren.

Automatisch foutdetectie

Een groot onderdeel van deze release is een gloednieuwe toevoeging aan de backoffice-omgeving: foutdetectie. U vindt meer over deze uitbreiding op de volgende pagina: Foutdetecties in een BeNext Smart Home

Nieuwe look-and-feel

Om wijzigingen aan de backoffice-omgeving mogelijk te maken hebben we de look-and-feel aangepast. We hebben ons best gedaan om deze nog wel vertrouwd over te laten komen terwijl het resultaat wel overzichtelijker is.

Onderdeel van de wijzigingen is zijn onze uitbreidingen op de gebruikersdetailpagina.

Snel zoeken naar gebruikers

We hebben een nieuwe feature toegevoegd aan de backoffice overzichtpagina. Als u al weet wat u wilt doen kunt u gebruik maken van de “Zoeken” functionaliteit om snel de gebruiker te vinden die u zoekt.

Zoeken kan op verschillende dingen waaronder: Gebruikersnaam, voornaam, achternaam , e-mail, adres, postcode en stad. Mocht u goede suggesties hebben voor andere opties om op te zoeken dan horen we dat natuurlijk graag! U kunt ons zoals altijd bereiken op support@benext.eu.

Projecten

Gebruikers toevoegen aan een project is altijd wat lastig geweest. Om dit makkelijker te maken zijn we bezig geweest om het toevoegen en verwijderen van gebruikers aan een project.

Ook is het mogelijk om een project op de “Gearchiveerd” status te zetten. Dit zorgt ervoor dat deze niet meer zichtbaar is op de overzichtspagina. Het gevolg is een duidelijker overzicht en een snellere laadtijd.

Bétatest NOM-gebruikersmutatiesysteem

Ook zijn we bezig met een bétatest van een gebruikersmutatiesysteem voor NOM. Meer info hiervoor vindt u hier: bétatest gebruikersmutaties.

Updates aan de BeNext-API

Zoals altijd is onze API uitgebreid met verschillende extra opties en features. Voor alle wijzigingen kunt u terecht bij de volgende pagina: Diverse uitbreidingen aan de BeNext-API.