Innovatie

Innoveren doen we samen

Bij BeNext bent u verzekerd van de kennis en knowhow om al uw technische problemen aan te pakken. Hoe complexer de opdracht, hoe enthousiaster ons team. BeNext beschikt over product specialisten, app ontwikkelaars, data analisten, hardware- en software professionals die maar al te graag blijven innoveren naar uw wensen.

Ons werk blijft leuk en dynamisch omdat we niet alleen inzichtelijk maken wat de prestaties zijn van woningen. Maar juist ook door naar oplossingen te zoeken om deze te verbeteren. We werken dan ook intensief samen met TNO en onze opdrachtgevers om toe te werken naar een optimale aansturing van verwarming en ventilatie. Nog onafhankelijk van de gekozen toepassingen en afgiftesystemen.

Innovatie betekent ook samen met een fabrikant in gesprek gaan om product integratie te verbeteren. Of het nu gaat  om het aansturen en optimaliseren van een warmtepomp of een modulerende techniek toe te passen voor Infrarood verwarming, BeNext maakt dit mogelijk met een vaste kern van specialisten. Aangevuld door een vaste productiepartner in China om onze productkwaliteit continu te kunnen garanderen. Wij zijn daarom in staat om snel en adequaat een toepassing te ontwikkelen, of het nu gaat om een pilot project of een schaalbare toepassing.

Gedreven door tal van ervaring en opgedane informatie over prestaties van woningen weet BeNext waar de huidige markt om vraagt. Dit weerhoud ons er echter niet van om onze visie te spiegelen op mogelijkheden en kansen in de markt. BeNext zoekt graag naar de ontbrekende puzzel stukjes voor de perfecte woning. Zoek je met ons mee? We staan altijd open voor een (online) kopje koffie om te praten over onze visie op de Smart Home omgeving en hoe deze (door) te ontwikkelen. Klik hier om een afspraak te maken