Fabrikanten

Samenwerken en slim marktgericht ontwikkelen

Als expert op uw gebied, weet u vaak al de oplossing voordat de klant er aan denkt. Of heeft u een installatie ontwikkelt die nog vraagt om de juiste koppeling met de markt. BeNext zorgt voor de link tussen uw product en de wens van de klant. Wij werken samen met een groot aantal aannemers, woningcorporaties en e-installateurs die net als wij, de meerwaarde zien in ketensamenwerking. Zodat een goed idee sneller de markt bereikt. Bent u als fabrikant van installaties voor de woningbouw opzoek naar de juiste partner om uw product te vermarkten? Neem dan contact op.

Een voorbeeld van een innovatie om energiereductie te realiseren en de ontwikkeling van optimale aansturing van Infrarood verwarming.

BeNext heeft een ontwikkeling gestart voor een modulerende aansturing van Infrarood panelen en daarbij een systeem integratie met het BeNext Smart Home gerealiseerd.

Deze innovatie heeft als doel om aansturing van Infrarood te optimaliseren door gebruik te maken van materiaal eigenschappen en een optimaal comfortabele verwarming voor de gebruiker te realiseren.

Hoe combineert BeNext wooncomfort, veiligheid, onderhoud en energie besparen in één product?

Door samen te werken met u als fabrikant, en met aannemers die willen innoveren, met installateurs die vooruit denken en woningcorporaties die wezenlijk een bijdrage willen leveren aan de kwaliteit van wonen voor hun huurders. We koppelen installaties en apparaten in huis met onze slimme technologie, waardoor een bewoner energie bespaart zonder hier enige moeite voor te hoeven doen. Het is letterlijk met een druk op de knop geregeld.

Voor het koppelen van installaties ontwikkelt BeNext een combinatie van hardware en software volgens specificaties van de fabrikant. Daarmee zijn meerdere type warmtepompen, WtW ventilatie systemen, CV ketels en PV systemen onderdeel gemaakt van onze vraag gestuurd onderhoud module.

We denken in alles wat we ontwikkelen vanuit hoe iemand wil wonen. En hoe we winst kunnen leveren voor het milieu. Gemak staat hierbij voorop. De technologie moet voor de bewoner het werk doen. Met als resultaat een gevoel van comfort en veiligheid door controle op afstand. En comfort omdat het huis functioneert in dienst van de bewoner en energie bespaart.

Neem contact met ons op om de mogelijkheden te bespreken.