Corporaties & beleggers

Monitoring inzetten als service voor uw huurders

Monitoring biedt kansen om de klanttevredenheid van uw huurders te verhogen, door met de slimme technologie van BeNext bewoners te stimuleren en te faciliteren in energiezuinig wonen. Hiermee bent u verzekerd dat energieprestaties gehaald kunnen worden, en dat u uw aandeel levert aan  de energietransitie

Bewoner inzicht geven is de basis

De sensoren in de woning die nodig zijn om de data van de installaties uit te lezen, koppelt BeNext draadloos aan andere apparaten en installaties in huis. Met als doel de woning te verbinden en in dienst van de huurder te laten functioneren. Hierdoor hoeft de bewoner niet meer na te denken        over energie besparen. Dit wordt geregeld via de BeNext technologie. Dat is het einddoel. Maar het begint bij de basis: het monitoren.

Door energieverbruik en opbrengsten te monitoren, heeft de huurder via de BeNext App en Webportal inzicht in zijn prestaties. Alleen al dit inzicht is een stimulans voor energiezuinig gedrag. Maar niemand is hetzelfde en geen dag is hetzelfde, hierdoor fluctueren de energieprestaties dagelijks. Om bijvoorbeeld de EPV te garanderen en energie besparen te maximaliseren, biedt BeNext meerdere pakketten. Zit de oplossing die u voor ogen heeft er niet tussen: Maatwerk is uiteraard ook mogelijk.

Grip op uw investering

Dikwijls wordt verstandig geïnvesteerd in het verduurzamen van vastgoed, zowel bij nieuwbouw- woningen als bij renovatiewoningen. Tegelijk is het niet altijd bekend of de investering ook het gewenste resultaat heeft. Wij merken dat vastgoed eigenaren soms niet eens weten of de zonnepanelen het nog wel doen. BeNext heeft meerdere pakketten waarmee een passende oplossing geboden wordt. 

Samenwerken en de technologie het werk laten doen

Hoe de bewoner te faciliteren in energiezuinig wonen in combinatie met meer gemak & veiligheid is wat ons drijft. Om dit te realiseren werken we vanaf 1999 aan het automatiseren van woningen. Door slim de data, producten en installaties te koppelen. En door samen te werken met aannemers, installateurs, fabrikanten en woningcorporaties. BeNext maakt het mogelijk op een veilige en verantwoorde manier langer thuis te wonen. Een mooi voorbeeld van een innovatieve samenwerking is de energieproeftuin in
Berkum van Delta Wonen.

Wilt u meer informatie, neem dan gerust contact met ons op.