De gebruikerdetailspagina is geüpdatet met een nieuwe look. Linkjes naar andere paginas zijn niet meer her-en-der door de pagina verspreid maar allemaal bovenin gegroepeerd. De mogelijkheid om onderdelen in en uit te klappen zorgt dat het makkelijker is om het overzicht te bewaren en te focussen op de onderdelen waar u in geïnteresseerd bent.

NOM-informatie direct inzichtelijk

Er zijn verschillende toevoegingen om het beheer van NOM-woningen makkelijker te maken. Het is mogelijk om de opleverdatum en ingestelde bundels direct per woning in te zien. U kunt ook zien of er een mutatiedatum is ingesteld of niet.

Als u meer wilt weten over ons gebruikersmutatiesysteem kunt u er hier meer over lezen.

Uitgebreidere productinformatie

Naast de gebruikerspagina zijn ook de productpagina’s geüpdatet met verschillende uitbreidingen. Zo worden storingen overzichtelijk op de pagina weergegeven en kun u inzien wat het serienummer van een product is, indien dat bekend is.