Smart Home

Energiebesparende en technologie van BeNext Smart Home

In een app zien wat u zonnepanelen dagelijks verbruiken en opleveren is mooi. Voor sommige huiseigenaren zelfs een sport. Vooral om bij veel opbrengst de gratis stroom direct in en rondom huis optimaal te verbruiken. Hoe handig zou het zijn als niet alleen de zonnepanelen, maar ook uw zonneboiler, warmtepomp, keukenapparatuur, verlichting, ventilatie, rookmelders en het alarmsysteem in een app gekoppeld zijn. Ook wanneer u geen zonnepanelen heeft zijn apparaten en installaties te koppelen.

Waarom zou u apparaten in installaties koppelen aan elkaar?

  • u houdt inzicht in het verbruik van al uw apparaten en installaties;
  • u kunt controle houden door de installaties en apparaten op afstand te bedienen;
  • en door alles in één slim systeem te koppelen zorgt u voor optimaal wooncomfort en gemak in het besparen van energie.

De technologie werkt met BeNext Smart Home in uw voordeel, volledig volgens de manier waarop u wilt wonen.

Meer comfort, slimmer en beter onderhoud van uw woning

De kracht van BeNext Smart Home zit hem in het verbinden met uw woning. Door het combineren van alle informatie van apparaten en dit te koppelen aan de slimme technologie van BeNext kan het huis in dienst van u gaan functioneren. Het is vanaf nu mogelijk om:

  • meer comfort te ervaren;
  • uw huis slimmer te maken;
  • beter onderhoud aan uw verwarming en ventilatie;
  • en het energieverbruik te monitoren en te sturen;
  • energie te besparen te automatiseren en maximaliseren.

Hoe werkt onze Smart Home?

U gaat thuis weg en geeft dit aan in de BeNext App. Automatisch schakelt het alarm in, gaat de verwarming omlaag, de verlichting uit en sluiten de gordijnen of zonneschermen zodra de zon gaat schijnen. Dit voorkomt het opwarmen van de woning. Bij thuiskomst werkt het andersom. Alles schakelt in of juist deels uit op de manier zoals u dit zelf heeft ingesteld. Met één druk op de knop regelt u een aangename thuiskomst. ’s Nachts zet u de slaapstand aan. Het alarm is ingeschakeld, verlichting in de hal sprint automatisch aan mocht u ’s nachts naar de WC moeten en de slaapkamers ventileren optimaal.

Besparen op onderhoud

Niet alleen uw wooncomfort maar ook het onderhoud van de installaties is geregeld. Door het koppelen van de informatie van bijvoorbeeld uw boiler of zonnepanelen kan de installateur op afstand de installaties monitoren. Geen onnodige onderhoudsbeurt en voorrijkosten, enkel wanneer dit nodig is. Bekijk hier hoe bewoners meer comfort ervaren door de installateur te laten meewerken op afstand.

Zo lang thuis wonen als u wilt met een veilig gevoel

Langer thuis wonen is op een veilige en verantwoorde manier mogelijk met de BeNext Smart Home Zorg-module. Via de slimme technologie van BeNext kunt u familieleden, mantelzorgers en of verzorgenden op afstand overzicht en controle bieden. Het systeem registreert uw bewegingen in huis en kan zelfs uw dagritme herkennen.  Bij een noodgeval gaat er direct een signaal naar de personen die u machtigt om controle te houden. Bij een val op de grond, gaat tevens de (vloer)verwarming aan en schakelen keukenapparatuur uit. Alles gericht op een veilig thuis.

Een oplossing vinden die bij u past? Maak hier een afspraak