BeNext viert feest, en dat in tijden van pandemie!  

2020 was een bijzonder lastig jaar. Ook bij BeNext hebben we moeten leren om van afstand met elkaar te werken. Het thuiswerken heeft niet alleen voor een fysieke afstand gezorgd, maar maakt het ook lastiger om informele gesprekken met je collega’s aan te gaan.  

Daarom is in het afgelopen jaar de dagstart bij BeNext een extra belangrijk onderdeel van de dag geworden. Elkaar kunnen zien, zij het via Teams, heeft ervoor gezorgd dat iedereen elkaar een fijne dag kan wensen. Zo behouden we intensief contact en onderhouden we als team onderling de hechte banden instant. 

We zijn trots te delen dat er ook veel moois is gebeurd in het afgelopen jaar. Want BeNext bewijst juist in deze tijd dat monitoren van afstand kán.  

Innovatie inspireert BeNext dagelijks, motiveert het team en dat bewijzen we met de mooie mijlpalen die gehaald zijn het afgelopen jaar. Februari dit jaar heeft BeNext haar bronzen jubileum behaald. Ons bedrijf bestaat 12,5 jaar! Een mijlpaal waarin BeNext heel wat innovaties en ontwikkelingen heeft doorgemaakt. We zijn ontzettend trots op de groei wat het bedrijf heeft doorgemaakt en blijven onze relaties met veel energie nog jaren ondersteunen op het pad naar duurzaam en energiebewust wonen.   

Deze mijlpaal hebben we met zijn allen bereikt, en wat zijn we trots op onze lang dienende collega’s. Het afgelopen jaar hebben een aantal medewerkers een respectievelijk 10 en 12,5 jarig jubileum mogen vieren bij BeNext. Bij BeNext voelen we ons gevlijd dat onze collega’s zich al zo lang inzetten voor een duurzamere en comfortabele woonervaring voor onze bewoners. Bedankt jongens, voor de tomeloze inzet, heerlijke humor en mooie mijlpalen die we samen hebben beleefd.  

Daarbij heeft BeNext per 1 februari 2021 Ewout Gastelaars benoemd tot Operationeel Directeur. Ewout maakt hierbij de overstap vanuit zijn functie als Operationeel Manager. We zijn ervan overtuigd dat we hiermee een goede stap voorwaarts zetten voor de lange termijn continuïteit van BeNext. 

Op al deze waardevolle momenten is het glas reeds online geheven en we kijken enorm uit naar het moment dat offline kunnen feesten om deze successen goed en feestelijk te proosten. 

Terugkijken en reflecteren doen we regelmatig. Maar we kijken net zo graag vooruit. BeNext heeft in 2021 alweer vier nieuwe gezichten in het team mogen presenteren. Elk met eigen visie en specialiteit. BeNext hoopt met deze nieuwe aanwinsten voor ons team onder anderen de projectleiding en de marketing te verbreden. Zodat we u dit jaar nóg beter van dienst kunnen zijn. 

We zijn inmiddels alweer 4 maanden in 2021. Blijf de komende weken op de hoogte via onze website, LinkedIn en Facebook pagina’s over nieuwe ontwikkelingen en projecten!

 

Energieprestatievergoeding