We leven sinds een paar weken in een wereld waarvoor het advies geldt zoveel als mogelijk binnen te blijven en vanuit huis te werken. Dit vraagt veel van ons allemaal. Daarmee doen we een beroep op de beschikbare technologie├źn om vanuit huis te kunnen werken.

BeNext heeft natuurlijk ook het advies opgevolgd om vanuit huis te gaan werken. We werkten al met Microsoft Teams, maar niet eerder zo intensief als nu en dat programma bevalt ons goed.
De techniek biedt voor ons voldoende mogelijkheden om veel van ons werk vanuit huis voort te zetten.

Maar kun je vanuit huis ondersteuning bieden aan een Smart Home systeem?

We werken intensief samen met installateurs, omdat we het belangrijk vinden dat een professional betrokken is bij een installatie van een Smart Home systeem om de gebruiker maximaal te kunnen adviseren.

Momenteel is een klant bezoek niet mogelijk. Zou het daarom niet praktisch zijn om een Smart Home systeem op afstand te beheren, producten op te sturen en deze op afstand met de gebruiker te installeren? Daarin biedt het BeNext Smart Home een praktische oplossing.
Installateurs kunnen eenvoudig via een speciale Service omgeving van BeNext passende ondersteuning bieden aan haar klanten. Met toestemming van de gebruiker kunnen instellingen worden gedaan aan het Smart Home systeem en kunnen zelfs producten worden toegevoegd. Producten die wellicht in deze tijd praktische ondersteuning bieden in de tijd dat we veel thuis zijn.

Installateurs laten ons weten dat deze Service omgeving van BeNext in deze tijd de mogelijkheid biedt om een deel van het werk door te laten gaan. En dat wordt ook door de gebruiker erg gewaardeerd.

De BeNext App te installeren en het Smart Home te bedienen is het enige wat een gebruiker hoeft te doen. En met het toevoegen van Widgets op de Smart Phone of Tablet is dit heel eenvoudig.

Wilt u meer weten, stuur dan een email naar info@benext.eu.