Op maandag 10 oktober 2016 is het de Dag van de Duurzaamheid!duurzaamo

Wil je eens een kijkje nemen in een slimme Nul-Op-de-Meter woning, dat kan in Groevenbeek waar de NOM woning werd ingeregeld met BeNext Smart Homes, de onafhankelijke oplossing voor het wonen van de toekomst!

In onze demonstratiewoning van de 39 nul-op-de-meter woningen Groevenbeek Noord in Ermelo – de plek waar innovatie en nul-op-de-meter ontwikkelingen niet stilstaan – organiseren wij op 10 oktober aanstaande een interactieve open lunchsessie (kennisdelingssessie).

Wij nodigen u van harte uit van 12.00 uur tot 14.00 uur. Tijdens deze lunch kunt u kennismaken met de diverse nul-op-de-meter ontwikkelingen.

Interesse? Meld u aan via d.van.ginkel@vanwijnen.nl
Het maximum aantal personen is 25. Uw opgave graag uiterlijk vrijdagmorgen 7 oktober. Graag tot ziens op 10 oktober aanstaande in Ermelo op de Dag van de Duurzaamheid. Demonstratiewoning Groevenbeek Noord, Nelson Mandelahof 53 – einde Paul Krugerweg – Ermelo.

Ben jij ook bezig met NOM en zoek je een onafhankelijke totaaloplossing voor NOM monitoring en smart living?
Neem dan nu contact op met BeNext Amsterdam

DagVanDeDuurzaamheid_Groevenbeek Noord - uitnodiging open lunch sessie