Wij krijgen dagelijks veel feedback over het verbeteren van ons systeem. Graag willen wij u daarvoor bedanken. Niet alleen ontvangen wij deze feedback graag, maar wij werken er ook continue aan om uw punten in ons systeem te verwerken. Your satisfaction is our SUCCESS!
Daarom hebben wij de laatste maanden specifiek gewerkt om een aantal van de meest gevraagde features toe te voegen. Daarom deze maand geen speciale aanbiedingen of gimmicks, maar gewoon meer gebruikersgemak!

Snellere laadtijden

Wachten? Dat wil niemand! Maar waarom moest je dan wachten op je energie grafieken?Dat vond u niet acceptabel en wij ook niet. Wij hebben daarom onze complete energie infrastructuur van de grond af opnieuw opgebouwd om deze laadtijden omlaag te brengen. Het resultaat is tot wel 12x snellere laadtijden voor alle soorten energie grafieken.

Voor een snellere laadtijd hoeft u niks in te stellen. Open de app, ga naar Energie en stap moeiteloos door uw verbruik geschiedenis. Zo heeft u tijd over voor andere dingen.

Langere namen


Vanaf nu is het mogelijk om langere namen in te vullen voor uw Producten, Scenes en Kamers. Zo hoeft u zich niet meer af te vragen waarom deKeukenla gedimt kan worden en kunt u voortaan de Keukenlamp dimmen.Probeer het eens om de namen van uw Producten, Scenes en Kamers aan te passen.

Betere generieke support


Sommige Z-Wave producten van derden ondersteunen wij nog niet volledig in ons systeem. Daarom hebben wij voor dit soort “onbekende” producten onze “Generieke product” dienst.
Wij hebben deze dienst nu een upgrade gegeven om nog makkelijker onbekende producten te installeren en in te stellen. Tijdens installatie kiest u nu Generic product. Dit product zal de belangrijkste sensoren en schakelaars automatisch voor u aanmaken.Naast een makkelijkere installatie, bieden wij een betere integratie voor generieke producten in ons regelsysteem. Alle generieke producten worden nu automatisch herkent in onze Beveiliging, Besturing en Energie schermen.Meer informatie over onze Generieke producten dienst kunt u vinden op onze tutorial pagina.