Het is nu nog makkelijker om up-to-date te blijven over de ontwikkelingen in uw huis. Binnen BeNext is het namelijk nu mogelijk om pushberichten op uw smartphone en tablet te ontvangen.

Lifestyles

Push wat?
Pushberichten zijn speciale meldingen voor uw smartphone of tablet. Wanneer er iets gebeurt binnen uw huis ontvangt u vrijwel direct een pushbericht op uw telefoon. Dit zorgt ervoor dat u altijd up-to-date blijft op wat er gebeurt binnen uw huis. Gaat er een alarm af terwijl u niet thuis bent of zijn de batterijen van een product leeg? Met deze pushberichten blijft u altijd overal van op de hoogte!
Lifestyles
Uw huis, uw regels
U kunt de verschillende berichten die u ontvangt makkelijk beheren onder uw berichtinstellingen. Met simpele vinkjes kunt u kiezen of u alarm-, lifestyle- of product-gerelateerde berichten wilt ontvangen.

Daarnaast kunt u, door middel van Regels aan te maken, zelf instellen wanneer u welk pushbericht wilt ontvangen.
Kies bij het aanmaken van een regel ‘Pushbericht’ als output, typ een melding en ontvang uw zelf ingestelde push-bericht op uw telefoon! Bekijk hier hoe u een pushbericht kunt aanmaken.

Push it!
Voordat u op uw toestel pushberichten kunt ontvangen moet u uw toestel aanmelden voor deze dienst. Volg de instructies hier om gebruik te kunnen maken van pushberichten op uw toestel. Veel succes!