Lifestyles
Huidig energieverbruik

U heeft altijd al met de app uw historisch verbruik kunnen inzien. Met de laatste update van de app kunt u nu ook uw totale verbruik van dit moment inzien. Daarnaast is ook de energie die u opwekt en hoeveel energie u teruglevert beschikbaar in hetzelfde overzicht. Op deze manier kunt u uw energieverbruik nog scherper in de gaten houden!

Probeer het nu! Ga met de laatste update van de app naar het kopje “Energie” en zie direct hoe er u op dit moment voor staat.

“What will Be Next”

Wij zijn altijd bezig met nieuwe ontwikkelingen om u nog beter van dienst te kunnen zijn. Wij houden u hier graag van op de hoogte. De volgende features en producten kunt u binnenkort verwachten:

Lifestyles
Thermostaat besturing
Het is bijna zover! Met de Heating Control van BeNext kunt u uw thermostaat op afstand bedienen. Zorg dat uw huis altijd de juiste temperatuur heeft en voorkom daarnaast onnodig verbruik en bespaar daardoor direct op uw energierekening.
Lifestyles
Push berichten
Met de nieuwe push berichten die u op uw telefoon zal ontvangen bent u voortaan nog sneller op de hoogte van veranderingen binnen uw account. Handig aan deze nieuwe functie: U kunt straks uw eigen push berichten aanmaken via de rules. Zo kunt u precies instellen wanneer en wat voor notificaties u ontvangt.