BeNext op RTL4!
Lifestyleexperience
Zaterdag 18 mei zal BeNext te zien zijn in het RTL4 programma Lifestyle Xperience. In deze spectaculaire aflevering over domotica/huisautomatisering zullen wij vertellen waarom domotica belangrijk is voor u en voor uw toekomst.
Ook laten wij onze speciaal ontwikkelde Gateway zien met zijn functies en de unieke technologie ervan. U zult zien hoe makkelijk u alle apparaten in uw huis kunt bedienen, hoe u uw energieverbruik in de gaten kunt houden en wat de mogelijkheden zijn tot besparen. In luxe leven en daarbij nog besparen ook? Met het BeNext systeem is het mogelijk!
Ook zult u zien hoe producten van partners, waar we nauw mee samenwerken, allemaal Z-Wave gestuurd worden door middel van een smartphone/tablet, pc of de remote controller van BeNext.
Kijk op 18 mei naar Lifestyle Xperience en maak kennis met het BeNext systeem en met uw huis van de toekomst.