BeNext zal haar producen en services presenteren op de Metering & Billing beurs van 9 tot 11 Oktober 2012 in de RAI in Amsterdam, op de SmartHomes pavilioen stand G22.
Huizen zullen de komende jaren steeds intelligenter worden en vele bedrijven zijn bezig met oplossingen. BeNext heeft meer dan 20 jaar ervaring met intelligent home producten en we zijn trots op onze oplossing: een betaalbaar, draadloos systeem, gebaseerd op de facto standaard, Z-wave. We bieden verschillende pakketen gebaseerd op Climate, Control, Energy, Safety en Security of een combinatie hiervan met prijzen vanaf € 99,-.
Daarnaast zijn er geen maandelijkse abonnementskosten aan verbonden en krijgt u gratis online services. Zelfs bij de allergoedkoopste pakketen krijgt u alle voordelen van onze software. Het systeem kan uitgebreid worden met extra producten, zelfs van andere partijen. BeNext ondersteunt vele producten en de Gateway is makkelijk te besturen met een smartphone, tablet, PC of afstandsbedieningen.

Energie besparen is ‘hot’ en het BeNext systeem maakt besparen makkelijk. Door energie verbruikende apparaten aan de Gateway aan te sluiten wordt het mogelijk om energie te meten en te besparen door apparaten te schakelen. Mooie en inzichtelijke grafieken maken het makkelijk om snel inzicht te krijgen in uw energieverbruik. De Gateway heeft ook de mogelijkheid om een slimme electriciteitmeter, gas- of watermeter uit te lezen.

Het BeNext systeem biedt u SUCCESS: Service Union for Climate, Control, Energy, Safety en Security. Al onze producten zijn ultra-low-power voor een lange batterij duur, met een uitstekende prijs/kwaliteit verhouding. Maak uw eigen account aan op de website en ontdek dat het BeNext systeem vandaag al betaalbaar is.

Your satisfaction is our SUCCESS!