EPV 2.0 en prestatie monitoring

Rond de zomer is de EPV2.0 een feit, wat betekent dit voor (prestatie) monitoring? De EPV regeling wordt herzien met als doelstelling:Aansluiten op de NTA8800 en de »

BeNext Inzicht Update September 2022

Yes, het is zover. Een nieuwe release van de BeNext Inzicht App. De app is beschikbaar voor Android en voor iOS. We leggen graag uit wat er nieuw is. Vervanging voor BeNext Smart Home App.Voor »

Samenwerking Van der Sluis en BeNext

Samenwerking Van der Sluis en BeNext Van der Sluis Technische Bedrijven en BeNext slaan de handen ineen en verstevigen de onderlinge samenwerking. In een tijd waarin het onderwerp energie volop »

BeNext Huisautomatisering

Wonen met meer comfort, veiligheid en duurzaamheid wordt mogelijk gemaakt met het huisautomatisering systeem van BeNext. Vanuit één centraal punt is het huis te besturen via smartphone, tablet of desktop.

In een ‘slim huis’ communiceren alle apparaten en voorzieningen met elkaar en kan de gebruiker deze overal en op elk tijdstip bereiken. Maar het gaat verder dan dat, per ruimte kunt u bepalen wat de temperatuur is en wanneer u wilt besparen, is per apparaat in te zien wat het verbruikt en in geval van zonnepanelen wat ze opwekken. Ook het beveiligen van uw huis heeft de hoogste prioriteit, zo laten sensors op ramen en deuren een alarm afgaan wanneer ze onbedoeld geopend worden en wordt u gewaarschuwd via de app.

Lees meer


BeNext-frontpage1


Controle over uw huis

Live camera’s in- en buitenshuis waarmee u direct toezicht heeft op uw woning. Daarnaast de deursensor waardoor u met de BeNext applicatie kunt zien welke deuren open staan of niet. Goedkoop en gemakkelijk te installeren.

lees verder >>Energie in de hand

In één overzicht het totale energieverbruik, eventuele eigen energieproductie en het energieverbruik per apparaat eenvoudig inzichtelijk, op ieder moment van de dag, waar ook ter wereld.
Dat kan met het BeNext Domotica systeem, de totale oplossing voor uw huisautomatisering.

lees verder >>U kunt ons bereiken op Tel. +31 (0)85 301 2088