Samenwerking Van der Sluis en BeNext

Teken moment bnx-vds

Van der Sluis Technische Bedrijven en BeNext slaan de handen ineen en verstevigen de onderlinge samenwerking. In een tijd waarin het onderwerp energie volop in de belangstelling staat streven beide bedrijven naar het realiseren van een duurzaam, veilig en optimaal woonklimaat.

De bewoner staat hierbij centraal. Van der Sluis en BeNext zijn continu op zoek naar nieuwe methodieken en technologieën om producten en diensten aan te laten sluiten op de behoeften in de markt. Zo maken innovatieve systemen de energieprestaties inzichtelijk en worden klimaatinstallaties geoptimaliseerd op basis van data. De meterkast gaat digitaal en onderhoud aan installaties wordt voorspelbaar.

Met het bundelen van de gezamenlijke expertise en ervaring vergroten beide bedrijven de slagkracht bij het verduurzamen van woningen en het faciliteren van decentrale energievoorzieningen en gasloos wonen.

René van der Sluis over de samenwerking: “Edwin en de mensen van BeNext maken mooie dingen die naadloos aansluiten bij onze producten en diensten. We delen dezelfde gedrevenheid en passie voor ons mooie installatievak! Kortom, alleen ben je misschien sneller maar samen kom je verder.”

Edwin van Kessel vult aan: “Ik heb René in 2013 voor het eerst ontmoet voor het monitoren van de eerste notaloze woningen in Nederland. Toen voelde het contact al erg goed. Onze krachten bundelen is voor mij een langverwachte en logische stap.”