Wauw! Wat gaaf, de autarke Smart Home woning in Cadzand van de familie Rakhorst is zomaar eventjes op plek 4 geëindigd  van de meest gelezen verhalen op Duurzaam Gebouwd. Daar zijn wij van BeNext natuurlijk hartstikke trots op dat wij als de Nederlandse Smart Home ontwikkelaar de digitale infrastructuur mogen leveren voor deze bijzondere woning.xmasBeNex

Ook trots zijn we op onze samenwerking in de Smart NOM woning met Van Wijnen, waar we met betrokken partners, waaronder FAKRO dakramen, Libra Energy en Brink, een display ontwikkeling zijn gestart wat een onafhankelijk alternatief biedt voor de Toon van Eneco.
Dank ook aan de BAM die sinds jaren, vanaf hun eerste NOM-woningen gebruik maken van BeNext technologie voor energiemonitoring in kader van de Stroomversnelling.

Ook een vermelding waard is het Active House van Bas Hasselaar met SBRCurnet die inzet op gezond en energiezuinig wonen van de toekomst.

Wij danken alle klanten voor het gestelde vertrouwen in BeNext en feliciteren hen met het lef om te innoveren en de digitale mogelijkheden van BeNext Smart Home toe te passen.

Begin 2017 wordt ons vernieuwde Energieportaal voor NOM en EPV uitgerold en krijgen betrokken partijen (Bouw, Installatie, bewoners, service organisaties) nog beter inzicht in de energieprestaties van woningen.

Zeg het voort of wees de volgende! #BeNext #HelpSavingPlanetEarth
Team BeNext wenst iedereen een vrolijk kerstfeest en een fantastisch 2017!