Building Holland 2016

We would like to invite you to our stand 09005 on the fair Building Holland 2016 in de RAI! From 22 march till 24 march

Building Holland 2016

Namens BeNext bent u van harte welkom op de beurs Building Holland 2016 in de RAI! Van 22 maart t/m 24 maart zien we u graag op stand nummer 09005.

Building Holland is een terugkerend event voor de bouw- en vastgoedsector en wordt georganiseerd door Duurzaam Gebouwd. Jaarlijks komen ruim 10.000 bezoekers en 150 standhouders samen in de RAI Amsterdam om kennis te delen, te netwerken en om innovatieve producten en concepten te zien en te beleven.

BeNext zet zich met de producten en diensten in voor een energie-neutrale en duurzame toekomst. Door onze expertise te delen en samen te werken met vele partners en leveranciers zijn wij ervan overtuigd dat wij in de toekomst tot een nog betere oplossing komen.

Vraag hier uw gratis toegangskaart aan en bezoek ons tijdens Building Holland. Wij ontmoeten u graag in Hal 9 op Stand 005.

Een aantal partners van BeNext staan ook op de beurs met een live demonstratie wat zeker de moeite waard is even te bekijken:
– BAM Techniek laat de BeNext EnergieMonitor zien van hun NOM woningen in de Stroomversnelling.
– FAKRO met hun Smart Home waar met behulp van BeNext en DomoticaGuru via CO2 en warmte gestuurde ramen een gezond en comfortabel binnenklimaat wordt gerealiseerd.
– Bouwbioloog en architect Renz Pijnenborgh presenteert op 24 maart hoe je een gezond binnenklimaat realiseert en volledig zelfvoorzienende woningen bouwt.

Algemene informatie
Beurs: Building Holland 2016
Stand: Hal 9, Stand 005
Datum: 22 t/m 24 maart 2016
Tijd: 9 uur tot 17 uur zie programma
Locatie: RAI Amsterdam