Waarom moet ik mijn Gateway “synchroniseren”?
Na elke configuratiewijziging of productinstallatie moet de Gateway worden gesynchroniseerd met uw BeNext-account. Dit artikel legt uit waarom dit nodig is en hoe u dit efficiënt doet.
Elke keer wanneer u de configuratie verandert of nieuwe producten installeert, moet de Gateway gesynchroniseerd worden met uw BeNext account. BeNext zal een notificatie laten zien direct nadat een configuratie verandert is. Zo kunt u altijd zien wanneer u de Gateway en het BeNext account met elkaar dient te synchroniseren.
Tip: Als u van plan bent meerdere configuraties te veranderen, kunt u eerst alle configuraties veranderen en dan pas de Gateway synchroniseren. Dit zorgt ervoor dat u niet hoeft te wachten tot de Gateway klaar is met synchroniseren.