FAQ

Service Portaal Meldingenfilter

Het meldingenfilter in het Service Portaal stelt u in staat om meldingen te filteren op type, leeftijd en project. Dit artikel beschrijft hoe u het filter vindt en gebruikt.

Op het Service Portaal kunt u de meldingen per account en project zien. Dit is aan te passen naar uw eigen voorkeur door middel van het meldingenfilter. In dit artikel leggen wij u uit hoe deze meldingenfilter werkt.

Het meldingenfilter vinden

Het meldingenfilter is te vinden op de overzichtspagina van het Service Portaal, linksboven in uw scherm. Hier ziet u de knop “Open meldingenfilter”. Zodra u hierop klikt, verschijnt het meldingenfilter.

Knoppen & velden

  1. Open of sluit het meldingenfilter
  2. Statuslabel
  3. Open deze hulp pagina
  4. Lijst met beschikbare meldingtypes
  5. Lijst met gekozen meldingtypes
  6. Alle meldingtypes kiezen
  7. Alle gekozen meldingtypes verwijderen
  8. Minimum leeftijd van de melding
  9. Maximale leeftijd van de melding
  10. Verwijdert de aangegeven filterinstellingen op uw account
  11. Bewaart de aangegeven filterinstellingen op uw account

Statuslabel#

Wanneer u een filterinstelling heeft toegepast wordt dit aangegeven met een label dat naast de filterknop verschijnt. Dit label kan twee indicaties geven:

  • “Gefilterd”: Meldingen zijn gefilterd en er zijn resultaten.
  • “Geen resultaten gevonden”: Meldingen zijn gefilterd en er zijn geen resultaten teruggevonden.

Minimale en maximale leeftijd

In deze velden kunt u optioneel de minimale en/of maximale leeftijd invullen waarop meldingen kunnen worden weergegeven. U kunt hier ook ‘0’ invullen, zodat meldingen van vandaag zichtbaar zijn.

Alle kiezen & Alle verwijderen#

Als u op ‘Alle kiezen’ klikt dan worden alle beschikbare meldingtypes in de lijst met gekozen meldingtypes gezet.

Als u op ‘Alle verwijderen’ klikt dan worden alle gekozen meldingtypes verwijderd uit de lijst gekozen meldingtypes.

Opslaan#

Bij het opslaan worden de filterinstellingen opgeslagen op uw account. Wanneer u op een ander apparaat inlogt, worden dezelfde instellingen toegepast.

Reset#

De reset functie verwijdert alle instellingen van het meldingenfilter op uw account. De pagina wordt herladen, zodat u weer alle notificaties te zien krijgt.

Probleemoplossing

Mocht u er niet uitkomen dan kunt u altijd contact opnemen met onze support desk.

Iets onduidelijk of nog een vraag over dit artikel?

Hebt u meer vragen? Een aanvraag indienen