FAQ

Hoe gebruik ik de Gateway op een ander account?

Als u de Gateway op een ander account wilt gebruiken, kunt u via Setup een Reset account actie uitvoeren. Dit artikel beschrijft de stappen.

U kunt de Gateway op één account tegelijk gebruiken. Als u de Gateway op een ander account wilt gebruiken dan kunt u een “Reset account” actie uitvoeren. Dit doet u door naar Setup -> Profiel -> Instellingen te gaan en de instructies te volgen.

Iets onduidelijk of nog een vraag over dit artikel?

Hebt u meer vragen? Een aanvraag indienen