FAQ

Hoe deïnstalleer ik een product?

Producten deïnstalleren doet u via Setup, Product, Ontkoppelen in uw account. Let op dat historische data permanent verloren gaat als u het bijbehorende vinkje aanvinkt.

Om een product te deïnstalleren logt u eerst in op uw account. Daarna gaat u naar Setup -> Product -> Ontkoppelen. Selecteer hier het product dat u wilt verwijderen en volg de stappen op uw scherm.

mceclip1.png
* Let op! Als het vinkje “Verwijder ook alle data van dit product” selecteert zal ook alle historische data van dat product verloren gaan.

 

Als u geen vinkje krijgt zal de data niet uit zichzelf verwijderd worden, wilt u dat toch dan kunt  u nadat u het product ontkoppeld heeft de data alsnog permanent verwijderen door nogmaals naar ontkoppelen te gaan en dan nogmaals aan te geven dat u het product wilt verwijderen. Alle aangegeven data zal dan verwijderd worden en is niet meer te herstellen!

 

mceclip0.png

Iets onduidelijk of nog een vraag over dit artikel?

Hebt u meer vragen? Een aanvraag indienen