Vandaag sluit de vakbeurs energie én de prefab beurs in de Brabanthallen.                                                                                                                                      Tegelijkertijd met deze beurs heeft BeNext zijn eigen prefab succes deze week behaald.

In de afgelopen maand heeft BeNext prefab gebouw gebonden monitoring meterkasten gefabriceerd.
Onze opschaling leent zich om met prefab (vooraf gefabriceerd) extra stappen weg te nemen in het installatie proces. Geen enkel systeem verlaat BeNext nog zonder acceptatie certificaat. Het prefab gerichte model werkt kostenverlagend voor zowel de installatie, als onze service kosten. Minder gedoe én meer zekerheid. Via FAT (Factory Exeptance Test) werkt BeNext richting een first-time-right monitoring installatie.

Naast de verlaagde kosten heeft deze onderverdeelkast ook het voordeel om met minder elektra bekabeling in een woning de installaties uit te voeren. Het succes van onze prefab onderverdeelkast laat zien dat prefab vele elementen kent. Het sluit dan ook perfect aan bij de huidige VakbeursEnergie en PREFAB beurs die momenteel worden gehouden in de brabanthallen.

Geïnteresseerd geraakt in onze prefab monitoring meterkast oplossing? Neem gerust contact op met het team. BeNext zoekt altijd naar innovatie op het gebied van monitoring of andere elementen rondom de energie transitie.

Prefab-meterkast

Prefab Meterkast

De nieuwe prefab meterkast van BeNext