Ook voor de KROon in Hilversum realiseert BeNext voor Syntrus Achmea in elk appartement een BeNext Smart Home systeem, waarmee de bewoners inzicht krijgen in het energiegebruik en eenvoudig kunnen zorgen voor extra comfort en veiligheid.

De bewoners van De KROon krijgen de eerste twee jaar gratis een smarthome basispakket van BeNext, dat onder meer gas en elektra uitleest en een melding geeft bij rookontwikkeling in het appartement. Ook de verlichting van de woonkamer en de hoofdslaapkamer kan via smart home worden bediend. Naar eigen voorkeur kunnen de huurders het systeem individueel verder uitbreiden.

De realisatie wordt uitgevoerd door Huisgemak waarmee een gegarandeerde en gevalideerde Smart Home infrastructuur wordt aangelegd in de woningen. Bewoners krijgen uitleg over het systeem en kunnen in extra diensten en functionaliteiten laten implementeren door het professionele team van Huisgemak.