BeNext en Hemmink staan van 17 t/m 19 april samen op de beurs Building Holland om het concept Smart Home over energieneutraal wonen te presenteren in stand 10.032.

De overheid wil dat er vanaf 2020 alleen nog maar energieneutraal (nieuw) gebouwd wordt en dat in 2050 heel gebouwd Nederland energieneutraal is. Om dit voor elkaar te krijgen, moet Nederland goed samenwerken. De verantwoordelijkheid om uiteindelijk het doel van ‘0 op de meter’ te halen, ligt bij gemeenten, bewoners en woningbouwcorporaties.  We moeten het gezamenlijk voor elkaar zien te krijgen. Geen eenvoudige klus.

BeNext Smart Home

BeNext biedt uiteenlopende mogelijkheden op gebied van veiligheid, comfort, gezond binnenklimaat, energiebesparing en levensloopbestendigheid.
Het energieverbruik wordt inzichtelijk gemaakt via onafhankelijke en universeel toepasbare energiemonitoring (NOM en EPV) en maakt het mogelijk voor serviceorganisaties om woningen en installaties op afstand te bewaken. Met de eenvoudige BeNext Smart Home app houden bewoners ten alle tijde de controle over hun woning zowel thuis als op afstand.

BeNext heeft sterke oplossingen voor verduurzaming en Hemmink wil graag een sterke rol spelen in verduurzaming en zal de leverancier worden voor de producten die hieraan bijdragen. Ben jij benieuwd naar dé oplossing voor energieneutraal wonen? Hieronder alvast een tipje van de sluier:

Koploper in energiezuinig wonen:

  1. Interactief scherm: Tevreden bewoner
  2. Onafhankelijke monitoring: De sleutel naar prestatiegarantie
  3. Draadloos systeem: Perfect voor de bestaande bouw

Graag zien we jou op 17, 18 en/of 19 april bij stand 10.032. Dan zullen we je alles vertellen over onze oplossing voor energieneutraal wonen! Meld je nu gratis aan