Installatie Journaal logoTerwijl duurzaam betrokken Nederland struikelt over het rendement van de slimme (lees: domme) meter die geen energie kan besparen ontvouwt de duurzame revolutie zich verder.

Onlangs werd de eerste slimme NOM woning in Nederland officieel in gebruik genomen. Het huis is echt slim met een uitgebreid en krachtig gebouwbeheersysteem BeNext Smart Home. Een systeem waarmee de hedendaagse E- en W-installateurs uit de voeten kunnen bij nieuwbouw en bestaande woningen. Door de draadloze sensortechnologie zijn installaties zeer gemakkelijk uit te breiden en aan te passen zonder overlast voor bewoners.BeNext_Display

Installatie Journaal, het vakblad voor de elektrotechnische installateur schreef in de november editie een artikel over de BeNext Smart Home ontwikkeling die op een bijzonder interessante manier het woningenbestand in Nederland aan het verduurzamen is. Met BeNext Smart Home investeer je namelijk in comfort, veiligheid, gemak, fun, levensloopbestendigheid en een gezonde omgeving. Energiebesparen krijg je er automatisch bij, daar hoef je niet meer achteraan te lopen want in een smart home schakelen verlichting en apparaten vanzelf.

Download het PDF artikel uit Installatie Journaal.

Ook de redactie van DuurzaamGebouwd heeft inmiddels aandacht voor de state of the art mogelijkheden van BeNext Smart Home.