We hebben nieuwe bèta apps voor Android en iOS. Wij willen u hier graag over informeren omdat deze apps op den duur onze huidige apps gaan vervangen.Al een tijdje zijn we bezig met het ontwikkelen van een innovatief en overzichtelijk redesign. Hierin hebben we onze waardes: Controle, Comfort en Innovatie beter laten terugkomen. Met deze reden hebben wij de belangrijkste functies hergroepeerd en overzichtelijker gemaakt.  

Uw huis, uw features

De nieuwste aanvulling is dat u het hoofdscherm naar wens kunt indelen. Zo kunt u uw persoonlijke voorkeur doorvoeren in uw favoriete functies. Daarnaast zijn alle vertrouwde features uit de huidige app natuurlijk ook aanwezig in een nieuw jasje.

iOS en Android

De iOS versie is nog volop in ontwikkeling en nog niet zo compleet als de Android versie. U kunt de app wel alvast bekijken in de App Store.
Belangrijk: U kunt alleen nog met de nieuwe iOS app pushberichten ontvangen, het is niet meer mogelijk om met de oude app pushberichten te ontvangen. U kunt de nieuwe app nog wel naast de oude app gebruiken.
Meer info…

De Android bèta versie is bijna klaar en zal halverwege september de huidige Android app gaan vervangen. Ook de oude app kunt u voorlopig nog naast de nieuwe app gebruiken.
Meer info…