Plug-in Dimmer

Je merkt het aan het weer, de verkoudheid en de nummers op de radio: Het is alweer bijna kersttijd! Regel de kerstsfeer in uw huis zonder de last van ingewikkelde tijdschakelaars en onnodig energieverbruik.

Met de Plug-in Dimmer en de Energy Switch regelt u uw eigen kerstsfeer en houdt u de kerst betaalbaar. Kerstversiering hoeft immers alleen aan te staan wanneer dit nodig is. Na de kerst hoeven de Plug-in Dimmer en de Energy Switch niet de kast in. U kunt deze weer voor andere apparaten in uw huis gebruiken. Zo heeft u het hele jaar plezier van de producten!

Zie ook andere producten voor kerst doeleinden op onze webshop.

 

Producten van derden

fibaro_smokesensor

Meer producten van derden zijn volledig ondersteund in ons systeem. Zo zijn de Motion Sensor en de Smoke Sensor van Fibaro nu volledig geïntegreerd. Wij hebben ons natuurlijk ook gericht op de klimaat producten van Secure voor de koude winter maanden.

Wilt u weten welke producten er nog meer volledig geïntegreerd zijn in ons systeem? Klik dan op deze link.