logo house color
Wij danken u voor het gebruik van het iHome systeem en de reacties die wij hebben ontvangen. Mede daardoor is de kwaliteit en uitbreiding van het iHome systeem verbeterd. Vanaf vandaag gaan wij verder onder de naam: BeNext.

Wat verandert er?
Bij een nieuwe naam hoort een nieuwe website. BeNext is nu te vinden op BeNext.eu. Op deze website kunt u alles vinden over onze producten en diensten. Indien u reeds een gebruiker bent, kunt u vanaf dit moment bij BeNext.eu op de Login knop drukken.

In de komende weken zullen wij onze diensten geleidelijk aanpassen naar de nieuwe naam. Om deze overgang zo soepel mogelijk te maken worden de oude iHome links voorlopig automatisch doorverwezen.

Dat willen wij vieren!
Verder verandert er weinig, u blijft profiteren van onze innovatieve diensten en onze toewijding om te blijven verbeteren. Wij waarderen u als klant en bieden gedurende de maand februari gratis verzendkosten op al onze pakketten!*

Gebruik de kortingscode benext bij het uitchecken in onze webshop om van deze aanbieding gebruik te maken.

Bekijk al onze pakketten op onze nieuwe website: benext.eu/pakketten/.

Vragen of feedback
Heeft u vragen of feedback over de naamswijziging? Vul dan hier ons contactformulier in. Wij geven dan zo snel mogelijk antwoord.

Met vriendelijke groet,
Het BeNext Team

* Enkel geldig binnen Nederland. Verzendingen naar het buitenland worden tot 10 euro vergoed