FAQ

Producten ontkoppelen

Via Setup, Product, Ontkoppelen kunt u elk product eenvoudig loskoppelen van uw BeNext account. Dit artikel begeleidt u stap voor stap.

Het kan voorkomen dat u een apparaat wilt ontkoppelen van uw account. Dit kan op een hele gemakkelijke manier. Volg de stappen hieronder om uw product te ontkoppelen.
*Als u al ingelogd bent, kunt u direct verder gaan naar stap 3.
 

Stap 1: Startpagina

Als eerste moet u inloggen op uw account. Hiervoor gaat u naar www.benext.eu en klikt u op ‘Login’, in de hoek rechtsboven. Ga hierna naar stap 2.
benext_front_page_7-6-2018.PNG

Stap 1: Ga naar www.benext.eu en klik op ‘Login’.

 

Stap 2: Log in

Log in op uw account. Vul uw gebruikersnaam en wachtwoord in en klik op ‘Login’. Ga dan verder naar stap 3.

Stap 2: Log in.

 

Stap 3: Setup

Ga naar ‘Setup’. Hier voegt u onder andere kamers, instellingen, producten, etc. toe. Ga dan naar stap 4.

Stap 3: Ga naar ‘Setup’.

 

Stap 4: Ga naar ‘Product’

Om producten te ontkoppelen, klikt u in het menu links op ‘Product’. Ga dan naar stap 5.

Stap 4: Ga naar ‘Product’.

 

Stap 5: Ontkoppelen

Klik op ‘Ontkoppelen’. Dit staat bovenaan uw scherm. Ga vervolgens naar de volgende stap.

Stap 5: Klik op ‘Ontkoppelen’.

 

Stap 6: Selecteer het product

Selecteer het product dat u wilt ontkoppelen. Ga vervolgens naar stap 7.

Stap 6: Selecteer het product.

 

Stap 7: Volg de instructies

Volg de instructies die u op uw scherm ziet. Zorg ervoor dat alles juist is gedaan. Als u klaar bent klikt u op ‘Start’. Ga verder naar stap 8.
*LET OP: Als u de checkbox “Verwijder ook alle data van dit product” selecteert wordt ook alle Energie data van dit product verwijderd.

Stap 7: Volg de instructies.

 

Stap 8: Houd de knop ingedrukt

Het product wordt ontkoppelt. Houd nu de knop op het apparaat ingedrukt totdat het lampje gaat knipperen. Laat dan los. Wacht totdat het proces klaar is en ga naar stap 9.

Stap 8: Houd de knop ingedrukt.

 

Stap 9: Gelukt!

Uw product is succesvol gedeïnstalleerd! U bent nu bijna klaar, ga naar stap 10.

Stap 9: Gelukt!

 

Stap 10: Gateway synchroniseren!

U dient uw Gateway altijd te synchroniseren. Wanneer u dit niet doet, zal de Gateway de nieuwe updates niet doorvoeren. Dit betekent dat de nieuwe updates niet gebruikt (kunnen) worden door de Gateway. Het synchroniseren duurt niet lang. Ga nu naar de laatste stap.
4-Synchroniseren.png

Stap 10: Gateway synchroniseren!

 

Stap 11: Succesvol gesynchroniseerd!

Als u het groene vinkje rechtsboven ziet (naast Log uit), dan betekent dat dat uw Gateway succesvol gesynchroniseerd is. Vanaf nu zullen de nieuwe updates werken.
5-Succesvol5.png

Stap 11: Succesvol gesynchroniseerd!

 
Uw product is succesvol ontkoppeld.

Iets onduidelijk of nog een vraag over dit artikel?

Hebt u meer vragen? Een aanvraag indienen