In dit voorbeeld laten we zien hoe u het alarm laat afgaan als de voor- of achterdeur wordt geopend, terwijl u in de Lifestyle ‘Sleep’ zit. Zo kunt u met een veilig gevoel gaan slapen.

Stap 1: Beveiliging

Ga naar de tab ‘Beveiliging’. Deze staat bovenin, naast ‘Energie’.

Stap 1: Ga naar de tab 'Beveiliging'.

Stap 2: Instellen

Hier kunt u voor de Beveiligings producten heel makkelijk instellen wat deze moeten doen als u schakelt naar de Lifestyle ‘Away’ of ‘Sleep’.

Stap 2: Instellen.

Stap 3: Instellen en opslaan

In dit voorbeeld willen we dat het alarm afgaat als de voor- of achterdeur wordt geopend, als u in de Lifestyle ‘Sleep’ zit. Vink daarom bij de deursensoren van de voor- en achterdeur, onder de Lifestyle ‘Sleep’ het vakje ‘Meteen alarm’ aan. Vink ook bij ‘Gebruikte Alarm Sounds’ (onderaan de pagina) de Alarm Sound, die u wilt laten afgaan, aan. U ziet dat er nog veel meer mogelijkheden zijn. Stel alles in naar uw wens.
Sla uw wijzigingen altijd op!

Stap 3: Instellen en opslaan.

Stap 4: Gateway synchroniseren!

U dient de Gateway altijd te synchroniseren. Wanneer u dit niet doet, zal de Gateway de nieuwe updates niet doorvoeren. Dit betekent dat de nieuwe updates niet gebruikt (kunnen) worden door de Gateway. Het synchroniseren duurt niet lang. Ga nu naar de laatste stap.

Stap 4: Gateway synchroniseren!

Stap 5: Succesvol gesynchroniseerd!

Als u het groene vinkje rechtsboven ziet (naast Log uit), dan betekent dat dat de Gateway succesvol gesynchroniseerd is. Vanaf nu zullen de nieuwe updates werken.

Stap 5: Succesvol gesynchroniseerd!

Ga terug naar: Tutorial – Regel aanmaken