Stage en Afstudeeropdrachten

Bij BeNext zijn wij altijd op zoek naar enthousiast nieuw talent om ons team te versterken! Wij hebben veel ervaring met het opleiden en begeleiden van stagiares. Voor zowel een stageopdracht of een afstudeeropdracht zit je bij ons goed. Op deze pagina staan alle open opdrachten. Zit er niks voor je tussen, maar wil je graag ons team versterken? Neem ook dan contact met ons op.

Al onze stageopdrachten zijn op dit moment niet meer beschikbaar. Blijf onze pagina in de gaten houden tijdens de volgende stage periode (+/- augustus – december 2020). 

 

(niet meer beschikbaar) – Home Automation op RaspBerry PI – Linux platform

Soort opdracht: Afstudeeropdracht
Opleiding: HBO (Technische) Informatica / E-Technology Embedded systems

Publicatie juni 2019

Heb jij een technische achtergrond en geloof jij in een duurzame toekomst? Kom ons enthousiaste team versterken om een Home Automation controller op het RaspberryPI platform te ontwikkelen!

BeNext is op zoek naar een enthousiaste afstudeerder voor het maken van een Home Automation controller op het Raspberry PI platform. De opdracht is om de bestaande BeNext Home Automation “Gateway” in functionaliteit op het Raspberry PI (Linux) platform uit te breiden.

Onderdeel van de opdracht is om een hub te maken om apparaten van verschillende protocollen uit te lezen en aan te sturen. Een mooie kans om kennis te maken met het draadloze Z-Wave protocol, het uitlezen van de Slimme Meter, zonnepanelen, het automatiseren van apparatuur in een huis en nog veel meer!

Wij zoeken een afstudeerder met ervaring en/of ambitie met Raspberry PI (of Linux in het algemeen), embedded systems en de “C” programmeertaal. De opdracht zal je uitvoeren op onze inspirerende en gezellige kantoor in hartje Amsterdam waar service en innovatie voorop staan. Naast je eigen werkplek krijg je de begeleiding die je nodig hebt en de kans om zowel je technische kennis als je werkervaring een boost te geven voor de vordering van je loopbaan!

Lijkt je dit wat? Neem dan contact met ons op!

Offline

(niet meer beschikbaar) – Val detectie sensor voor de zorg

Soort opdracht: Stageopdracht of Afstudeeropdracht
Opleiding: HBO (Technische) Informatica

BeNext B.V zoekt een student om een low-power, batterij gevoede val detectie sensor te maken op het draadloze protocol Z-Wave. Deze valdetectie is voor de zorg, om te detecteren of iemand gevallen is.

Wij zoeken een student met ervaring of ambitie in embedded programmeren en die enthausiast is van Domotica en the Internet of Things.

Lijkt je dit wat? Neem dan contact met ons op!

(niet meer beschikbaar) – CRM systeem voor Energie Zuinige woningen opdracht

Soort opdracht: Stageopdracht of Afstudeeropdracht
Opleiding: HBO (Technische) Informatica

BeNext B.V zoekt een enthousiaste developer voor het maken van een CRM systeem om honderden Energie zuinige woningen te beheren.

Het doel van deze opdracht om BeNext beter inzicht te geven in lopende projecten met enkele honderen energie zuinige woningen. Wij willen de optie om in een simpel overzicht om te kijken hoe alle woningen binnen een project het doen: Hoe doen de zonnepanelen het? Zijn ze écht zo zuinig?

De student doet dit door een uitgebreide plug-in te maken op het gebruikte CRM systeem (vTiger). Je werkt hierbij met een interne API en wordt je eigen creativiteit geprikkeld om met nieuwe oplossingen te komen voor waar wij nog geen API hebben.

Wij zoeken een creatieve student met ervaring of ambitie in het creëren van mooie en gebruikersvriendelijke applicaties in PHP/HTML/CSS.

Lijkt je dit wat? Neem dan contact met ons op!

(niet meer beschikbaar) – Draadloze Low power IoT sensoren

Soort opdracht: Stageopdracht of Afstudeeropdracht
Opleiding: HBO Elektrotechniek / (Technische) Informatica

BeNext B.V zoekt een enthousiaste student om een low-power, Internet Of Things sensor (temperatuur/luchtvochtigheid/etc) te ontwikkelen op basis van een draadloos protocol (bijv. BlueTooth Low Energy, LoRa, Wireless MBUS).

Wij zoeken een student met ervaring of ambitie in embedded programmeren en die enthousiast is van domotica en the Internet of Things.

Lijkt je dit wat? Neem dan contact met ons op!

(niet meer beschikbaar) – Automatisering van energie data analyse

Soort opdracht: Stageopdracht of Afstudeeropdracht
Opleiding: HBO Informatica/ (Technische) Informatica / Statistiek

BeNext B.V zoekt een enthousiaste student om een automatisch energiedata analyse systeem te ontwikkelen. Het doel is om door analyse van big data, persoonsgebonden advies te leveren over iemands energieverbruik. Bij advies moet gedacht worden in het beter gebruik van diverse apparatuur, maar ook advies over de efficiëntie van bijvoorbeeld je waterkoker.

Wij zoeken een student met ervaring in data analyse, statistiek, programmeren en die enthousiast is van domotica en the Internet of Things.

Lijkt je dit wat? Neem dan contact met ons op!