Energie besparen zonder omkijken met meer veiligheid en comfort in je woning?

Presentatiemateriaal-04
Dat kan volgens het smart living-principe van BeNext Smart Home. Waarmee je woning wordt voorzien van de meest snelle en slimme energieregeling die prima uit de voeten kan met je huidige apparatuur en verwarming.

BeNext Smart Home is heel eenvoudig in gebruik. Met een enkele app kun je via je smartphone of tablet bijvoorbeeld je verlichting regelen, beveiligingscamera-beelden bekijken, weten hoe warm het is in verschillende kamers of erachter komen hoeveel energie je zonnepanelen precies opwekken. Het geeft inzicht in de complete energiehuishouding, waardoor je het verbruik van elektriciteit, warmte en gas automatisch in de gaten kunt houden en kunt regelen. Het energiemanagement functioneert lokaal via de BeNext Gateway in de woning en werkt volledig onafhankelijk van energieleverancier of netbeheerder.
Ga je met het gezin uiteten of kruip je simpelweg ’s avonds in je bed, dan kun je alles zo regelen dat de verlichting uitgaat, het alarm aangaat en de verwarming naar een aangename 18 graden daalt. Heerlijk comfortabel dus. BeNext Smart Home werkt overal. Of je nu thuis bent, bij de buren uithangt, op het strand ligt of aan de andere kant van de wereld bent, je hebt altijd overal veilig en snel controle over de dingen in en rond je huis.

En het is pas wanneer je in een gevoel van veiligheid en comfort kan vertoeven, dat een huis echt een thuis wordt. BeNext streeft naar het opwekken van dat huiselijke gevoel, wat qua duurzaam wonen het verschil maakt.

Bestel een BeNext Energie Pakket waarmee je de grootverbruikers in je woning leert kennen en direct automatisch kunt gaan besparen, het is leuker dan je denkt dus start vandaag!

Wil je hulp inschakelen of uitbreiden met meer functionaliteit dan kan je via BeNext het advies inschakelen van een Domotica.Guru gecertificeerde installateur die je eigen huis snel, zonder stof en overlast van de toekomst kan maken.

Er is al een BeNext Energie Pakket vanaf 199,95 Euro inclusief BTW