Klimaat Starter Pakket

Met het Klimaat Starter pakket van BeNext kun je 10% en meer besparen op je gas gebruik zonder dat je het warme gevoel verliest van jouw huis of werkruimte.

In de meeste gevallen is gasverbruik de hoogste kostenpost op uw energie afrekening gedurende de wintermaanden. Met de BeNext interface bent u in staat flink te besparen op uw energie afrekening. Begin met besparen door altijd en overal controle te hebben over je verwarmingsysteem. Zo kun je zelfs de besparingen op afstand managen in onze gratis online App of website.

Wanneer u uw huis verlaat activeert u de ‘Away’ lifestyle om gasverbruik een halt toe te roepen. Uw verwarming gaat automatisch uit en wacht totdat u het teken geeft weer thuis te komen.
Verder kunt u ook uw radiator kranen in de logeerkamer of thuiskantoor beheren met Danfoss Radiator besturing wanneer ruimten even niet worden gebruikt, wat weer een besparend effect heeft op de rekening.

Blijf uw verbruik op de voet volgen met onze gratis online manager welke onafhankelijk inzicht geeft in het totaal verbruik van energie en gas in uw huis en zich profileert als een platform voor andere domotica oplossingen.

Algemeen

  • Onafhankelijk uitlezen van uw slimmemeter
  • Support voor elektriciteit en gasmeter
  • Begin met besparing 10% op stookkosten
  • Internet Gateway inbegrepen, deze biedt u een platform voor nog veel meer domotica functies zoals Security, Safety, Comfort and Energy
Bestel hier