Klimaat Basis Pakket

Met het Klimaat Basis Pakket van BeNext kunt u 10% en meer besparen op uw gasgebruik zonder dat u het warme gevoel verliest van uw huis of werkruimte.

In de meeste gevallen is gasverbruik de hoogste kostenpost op uw energie afrekening, vooral gedurende de wintermaanden. Met de BeNext interface bent u in staat flink te besparen op uw energie afrekening. Begin met besparen door altijd en overal controle te hebben over uw verwarmingsysteem. Zo kunt u zelfs de besparingen op afstand managen in onze gratis online App of op onze website.

Wanneer u uw huis verlaat activeert u de ‘Away’ lifestyle om gasverbruik een halt toe te roepen. Uw verwarming gaat automatisch uit en wacht totdat u het teken geeft weer thuis te komen.
Verder kunt u ook uw radiator kranen in de logeerkamer of thuiskantoor beheren met Danfoss Radiator kranen wanneer ruimten even niet worden gebruikt. Dit levert dan weer een besparend effect op op de rekening.

Blijf uw verbruik op de voet volgen met onze gratis online manager die onafhankelijk inzicht geeft in het totaal verbruik van energie en gas in uw huis en zich profileert als een platform voor andere domotica oplossingen.

Algemeen

  • Onafhankelijk uitlezen van uw slimme meter
  • Support voor elektriciteit en gasmeter
  • Begin met 10% besparing op stookkosten
  • Internet Gateway inbegrepen, deze biedt u een platform voor nog veel meer domotica functies zoals Security, Safety, Comfort and Energy
Bestel hier