Meer weten over de mogelijkheden van BeNext Smart Home? Kom dan naar de KIEN Technodag of de Lenteakkoord bijeenkomst (voor leden).

KIEN Technodag dinsdag 13 juni te Woerden

Bestaande en nieuwbouw woningen digitaliseren, veel zaken worden nu al aangestuurd en uitgelezen door bewoners via smartphones en tablets.
Hoe kunt u als installateur aanhaken bij de Internet of Things revolutie? Hoe blijft u aan de bal, kunt u nieuwe kansen benutten, de relatie met uw klant door ontwikkelen en waarde blijven bieden in het digitale tijdperk.
Edwin van Kessel en Arno Rootsaert van BeNext vertellen over hun ervaringen met de duizenden smart homes in binnen- en buitenland die ze sinds enkele jaren beheren en welke rollen installateurs op zich kunnen nemen.  Klik hier voor meer informatie en meld je aan voor de KIEN Technodag.

Stichting KIEN organiseert vijf keer per jaar een KIEN Technodag. Op deze interactieve dagen komen diverse innovatieve onderwerpen aan bod die van belang zijn voor de e-installateur.

 

LenteAkkoord bijeenkomst op dinsdag 20 juni te Driebergen

Tijdens de ZEN Platformbijeenkomst op 20 juni bespreken we onder andere de stand van zaken rond BENG en NEN met Harm Valk (Nieman RI). Arno Rootsaert en Edwin van Kessel van BeNext gaan in op het monitoren van energiedata en binnenmilieu-gegevens in nieuwbouw- en renovatiewoningen, met praktijkvoorbeelden van Van Wijnen en BAM. Carl-peter Goossen (BouwNext) bespreekt buitenlandse voorbeelden van nieuwbouw; van BENG/NZEB tot energieneutraal en verder. Wat gebeurt er in Duitsland, Oostenrijk en de VS op dit punt?

Met het platform ‘Zeer Energiezuinige Nieuwbouw’ (ZEN) stimuleren de vier brancheverenigingen van het Lente-akkoord (Aedes, Bouwend Nederland, NEPROM en NVB) een kanteling in de woningmarkt, waardoor energie niet langer een kostenpost is, maar juist een unique buying point voor de consument. Klik hier voor meer informatie over deze bijeenkomst.

 

Op de Provada 30 Mei 15:00u schuift Edwin van Kessel namens BeNext aan bij de Future Table met als topic:
Het salderen valt weg, wat nu?
BeNext is betrokken bij uiteenlopende projecten waar BeNext Smart Home technologie wordt ingezet voor energie management en opslag in en rondom woningen.